Tämän otsikon alle julkaisen peruna kerrallaan "vanhoja" hengellisiä uniani.

1. Uni jonka näin n. 2005. Maailmanlaajuinen paksu sanomalehti minkä nimi/otsikko on MAYDAY MAYDAY (mikä tarkoittaa sekä toukokuun päivää, että hälytystä laivan upotessa). Unessa sanomalehden päällä oli valtava hämähäkin seitti ja iso hämähäkki. Olen ennen tulkinnut sen liittyvän maailmanlaajuiseen taloustilanteeseen, mutta voi se tarkoittaa maailmanlaajuista hälytystilaa ja yhtäkaikki molempia.

2. Näin uskon alkuaikoina 20 vuotta sitten unen jossa ojaan kärrättiin 7 kylmänkohmeista kuollutta hevosta. Sitten kuului ääni: "VAIN SANA NIIN NE VIRKOAVAT" ja hetkessä ne nousivat ylös. Yksi hevonen tuli luokseni lämpimänä lihaksikkaana verevänä, karva kiiltäen kiitollisena jonka jälkeen ne karauttivat vapaina onnellisina matkaan.

3. Olen nähnyt 2003 unen missä profeetallinen uskova seisoi koivun alla ja huusi: "Katsokaa kaikki New York palaa!" ja näkyi valtava paloautojen sekamelska ja liekit löi. Samalla minä juoksin tietä pitkin ja huusin: "Älkää sinne katsoko, ettekö näe että Jeesus tulee!" Taivaassa aukesi verenpunaiset pilvet.

4. Näin joskus v. 2000 jälkeen unen jossa menin kiivaasti kuin Jeremia saarnaamaan joukolle nukkuvia ihmisiä. Kun he heräsivät hitaasti torjumastaan huomasin että heidän nukkuessaan jokaisen otsaan oli kaiverrettu jotai lukuja tai kirjaimia hebreaksi tms. merkeillä mitä en ymmärtänyt. Otsissa oli kiinni kasvaneet arvet. Niinkuin vanhat arpeutuneet haavat. Uni loppui siihen. Se oli järkyttävää.

5. Näin n. v.2010 unen missä on kaunis lämmin kesäpäivä ja seison lapsineni polvia myöten vedessä kun taivaalle alkaa vyöryä tummia pilviä ja maisemaan ilmestyy ovi joka lyödään kiinni.

6. Olen nähnyt v. 2003 unen missä profeetallinen uskova seisoi koivun alla ja huusi: "Katsokaa kaikki New York palaa!" ja näkyi valtava paloautojen sekamelska ja liekit löi. Samalla minä juoksin tietä pitkin ja huusin: "Älkää sinne katsoko, ettekö näe että Jeesus tulee!" Taivaassa aukesi verenpunaiset pilvet.

7. Olen nähnyt v.1993 unen missä samassa unessa oli kolme vaihetta: katu -pilvenpiirtäjä -taivas ja ykseys. Sanomaltaan ja ajoitukseltaan voisi liittyä toisiinsa. Unessa välähti pilvenpiirtäjän kohdalla valotaulu missä luki NEW YORK. Maisema oli kaunis öinen merimaisema ja maapallon horisontti kaartui. Olin mahdollisesti WTC:n katolla. Yhtäkkiä olin kadulla slummissa missä vanhalla patjalla roskien keskellä tapahtui jotain väkivaltaa vaaleaihoiselle naiselle tummaihoisten narkomaanien toimesta. Ensimmäisenä unessa oli taivas -ykseys. kaikki oli yhtä. Täydellinen rakkaus. Täydellinen totuus. Ei ollut enää kysymyksiä. Ymmärsin kaiken. Olo oli fantastinen -sanoinkuvaamattoman hyvä. Uni siis siirtyi taivaskokemuksesta pilvenpiirtäjän kautta kadulle. Tunneskenaario oli valtaisa. Herätessäni olin niin sekaisin ja niin fantastinen olo että lähdin vahingossa kesäyönä kello neljältä käveleen kaupungille kunnes tajusin ettei vielä ole edes aamu. (Olen aina miettinyt liittyikö uneni WTC:n romahdukseen ja aloittiko se viimeisen aikakauden joka päätyy pian taivaaseen.)

8.

Näin muutama vuosi sitten unen. Heräsin neljän aikaan aamuyöstä ja sanoin ääneen: "Näin juuri profetiaunen" herättäen mieheni.
Unessa oli mutavyöry Brasiliassa. (Tämä on symbolista, pian huomaatte)Valtavat määrät tummia ihmisiä kulkeutui mutaveden mukana taistellen, etteivät hukkuisi. Mutavedessä kulkeutui myös poliittisia päättäjiä ja kirkon päättäjiä omissa ryhmissään. He pyrkivät olemaan näyttämättä pelkoaan; pitivät päätä pystyssä ja ilmeensä kurissa ja tukeutuivat toisiinsa pienessä ryhmissä. Muut ihmiset päinvastoin näyttivät pelkonsa ja olivat hyvin väsyneitä taistellessaan eloonjäämisestään. Minulla oli suuri hätä ettei kukaan huuda Jeesusta puoleensa! Jos he eivät huuda -he hukkuvat!

Katsoimme mieheni kanssa tätä televisiosta koko perheen voimin ja huokailimme, että onneksi tätä ei tapahdu meillä päin. Televisioon ilmestyi reportteri joka haastatteli ajelehtivaa tummaihoista miestä, joka sanoi ettei jaksa vastata sillä kaikki voimat menevät selviytymiseen. Silloin reportteri kääntyi meitä kohti tv-ruudussa ja sanoi:" Tämä tulee kaikkialle, myös Nokialle." (Asumme Nokialla)

Pelästyimme. Heräsin.

Aamulla luin netistä päivän uutisia. Aivan ensimmäisenä silmiini osui uutinen: "Mutavyöry Brasiliassa". Tajusin että tämä oli vahvistus että kyseessä oli profetiauni. Kuitenkin kysymys ei ollut fyysisesti tuosta mutavyörystä vaan symbolista ja vahvistus sille mitä tulee tapahtumaan.

Aluksi olen luullut että kysymyksessä on synnin vyöry ja tuomiot myös elitistiselle kansalle jotka yrittävät ratkoa asioita yms., mutta nyt alan olla vakuuttunut että uni koski tätä maahanmuuttajatulvaa -tätä aikaa. Juuri nyt on Nokiallekin tulossa vastaanottokeskus.

Sanoma jäi silloin auki, mutta nyt ymmärrän että nämä ihmiset ajelehtivat sodan synnin seurauksena väsyneinä voimatta vaikuttaa olosuhteisiinsa ja päättäjät ajelehtivat saman ongelman mukaansa vetämänä.

Ja pointti on se, että elleivät he huuda Jeesusta puoleensa -he hukkuvat! Tämä on selkeä kutsu EVANKELIOIMISEEN! Nämä ihmiset ovat valmiita kutsuun ja he ajelehtivat suoraan syliimme.

Nyt ymmärrän että kyseessä on TEHTÄVÄÄNKUTSU jokaiselle uskovalle. Jumala ei tahdo, että kukaan hukkuu vaan ottaa vastaan Jeesuksen ja pelastuu!

9.

Uni terroristijärjestöstä


Näin melkein 20 vuotta sitten unen mikä järkytti minua suuresti.

Unessa matkustin pohjoisesta kohti etelää ja pysähdyin muutamalle huoltoasemalle missä kaikissa oli televisio auki ja uutisissa näytettiin korkea vuori jonka oli valloittanut terroristijärjestö. He olivat naamioineet kasvojaan ja heillä oli tunnusmerkkejä, lippuja tms. jotka olivat musta-valkoisia; mustalla pohjalla jotain valkoisia merkkejä. Heidän toiminta ja asenne oli täysin mieltä vailla ja sairasta.
Korkealta vuorelta valui mykkyä kaikkialle haarautuen. He itse mieltä vailla sulautuivat osaksi tuota myrkkyä ja olivat myrkky. Vuori näytti olevan Suomen itärajalla, minkä olen ajatellut olevan symbolista ja liittyvän mahdollisesti kauttakulkumaahan tai siihen, että se virtaa kaikkialle sijainnistaan huolimatta.

Unessa ajoin suoraan vanhempieni luokse missä vanha isäni Pirkanmaalta itki pakatun auton vieressä pihamaalla sanoen apeana jotenkin niin, että meidän on lähdettävä pakenemaan omasta kotimaastamme ajamaan länsirannikolle. Jos edes ehdimme pakenemaan. Unessa kaikki pyrki paniikissa ulos maasta ja Turku oli aivan tukossa.
Unen nähtyäni tulin myöhemmin tietämään itsemurhaiskuista ja bioaseista, mikä oli aikanaan tulkintani unesta, mutta nyt ISIS- ryhmä on noussut "maailmaa valloittamaan" ideologiansa mukaisesti ja britannian ulkoministeri on kuvaillut heitä myrkyksi ja syöväksi ja uni on noussut kummittelemaan mieleeni.
(20.8.) Britannian ulkoministeri Philip Hammond sanoo, että Isis-järjestö on uhka koko kansainväliselle yhteisölle.

"Hammond kommentoi asiaa sanomalla, että he ovat sanoneet koko ajan, että Syyriassa ja Irakissa on merkittävä määrä Britanniasta lähteneitä taistelijoita.

- Monet näistä ihmisistä hakeutuvat takaisin Britanniaan todennäköisesti jossain vaiheessa. Silloin he ovat suora uhka maan sisäiselle turvallisuudelle. Irakissa ja Syyriassa leviää myrkky, syöpä Isisin muodossa, ja on olemassa riski, että se leviää kansainväliseen yhteisöön, Hammond sanoi."

Katsoin myös videopätkän netistä minkä ISIS- järjestö oli kuvannut itsestään, missä he esiintyivät moneen otteeseen aina korkealla paikalla talon katoilla ja tornissa mustan valkokuvioisen lipun kanssa. Heidän logonsa on myös musta, valkoisella tekstillä. He sanovat: "Tämä on viesti koko maailmalle. Olemme tulossa jos luoja suo." Järjestö toimii vuorilla.

Yle Uutisissa on tuo videopätkä otsikolla Isis ja terrorin jäljet: Näin kaiken omin silmin (5. tarina, musta lippu salkoon)