Näin muutama vuosi sitten unen. Heräsin neljän aikaan aamuyöstä ja sanoin ääneen: "Näin juuri profetiaunen" herättäen mieheni.
Unessa oli mutavyöry Brasiliassa. (Tämä on symbolista, pian huomaatte)Valtavat määrät tummia ihmisiä kulkeutui mutaveden mukana taistellen, etteivät hukkuisi. Mutavedessä kulkeutui myös poliittisia päättäjiä ja kirkon päättäjiä omissa ryhmissään. He pyrkivät olemaan näyttämättä pelkoaan; pitivät päätä pystyssä ja ilmeensä kurissa ja tukeutuivat toisiinsa pienessä ryhmissä. Muut ihmiset päinvastoin näyttivät pelkonsa ja olivat hyvin väsyneitä taistellessaan eloonjäämisestään. Minulla oli suuri hätä ettei kukaan huuda Jeesusta puoleensa! Jos he eivät huuda -he hukkuvat!

Katsoimme mieheni kanssa tätä televisiosta koko perheen voimin ja huokailimme, että onneksi tätä ei tapahdu meillä päin. Televisioon ilmestyi reportteri joka haastatteli ajelehtivaa tummaihoista miestä, joka sanoi ettei jaksa vastata sillä kaikki voimat menevät selviytymiseen. Silloin reportteri kääntyi meitä kohti tv-ruudussa ja sanoi:" Tämä tulee kaikkialle, myös Nokialle." (Asumme Nokialla)

Pelästyimme. Heräsin.

Aamulla luin netistä päivän uutisia. Aivan ensimmäisenä silmiini osui uutinen: "Mutavyöry Brasiliassa". Tajusin että tämä oli vahvistus että kyseessä oli profetiauni. Kuitenkin kysymys ei ollut fyysisesti tuosta mutavyörystä vaan symbolista ja vahvistus sille mitä tulee tapahtumaan.

Aluksi olen luullut että kysymyksessä on synnin vyöry ja tuomiot myös elitistiselle kansalle jotka yrittävät ratkoa asioita yms., mutta nyt alan olla vakuuttunut että uni koski tätä maahanmuuttajatulvaa -tätä aikaa. Juuri nyt on Nokiallekin tulossa vastaanottokeskus.

Sanoma jäi silloin auki, mutta nyt ymmärrän että nämä ihmiset ajelehtivat sodan synnin seurauksena väsyneinä voimatta vaikuttaa olosuhteisiinsa ja päättäjät ajelehtivat saman ongelman mukaansa vetämänä.

Ja pointti on se, että elleivät he huuda Jeesusta puoleensa -he hukkuvat! Tämä on selkeä kutsu EVANKELIOIMISEEN! Nämä ihmiset ovat valmiita kutsuun ja he ajelehtivat suoraan syliimme.

Nyt ymmärrän että kyseessä on TEHTÄVÄÄNKUTSU jokaiselle uskovalle. Jumala ei tahdo, että kukaan hukkuu vaan ottaa vastaan Jeesuksen ja pelastuu!